top of page

EP MUSIC ENTERTAINMENT IS HET TOONAANGEVENDE EVENEMENTEN BUREAU 

LikeUsOnFacebook_Icon.png
58e91a89eb97430e81906502.png
bedrijfsfeest.jpg

Wij zitten klaar om je personeelsfeest tot een succes te maken! Want een goed personeelsfeest zorgt voor een lach op het gezicht, brengt collega’s dichter bij elkaar en brengt nieuwe energie op de werkvloer. Wij horen graag je ideeën en voeren ze met liefde uit.

PERSONEELSFEEST

Verjaardag

Ieder jaar is het weer een hele toer iets leuks te verzinnen voor je verjaardagsfeest. Vier je het thuis of op locatie? Wil je groots en meeslepend of klein en intiem. Iets leuks en betaalbaars? Met wie wil je je verjaardag vieren? Werkelijk alles is mogelijk om je verjaardagsfeest zo te vieren dat jij er helemaal happy van wordt. 

VERJAARDAGSFEEST

proost

Bestaat het bedrijf 10, 15, 25, 50 of 75 jaar en ga je een jubileumfeest organiseren? Ben je op zoek naar een spraakmakende invulling voor een onvergetelijk bedrijfsjubileum?

Ook is het mogelijk om dit op uw eigen locatie te realiseren.

JUBILEUMFEEST

thema.jpg

Een feest organiseren is een feest. Mogen wij u daarbij helpen?  De meest stijve collega's veranderen in soepele John Travolta's en muurbloempjes transformeren in filmdiva's. Waan u op de filmset van Moulin Rouge of haak in tijdens een Rotterdamse avond. Zie werkconflicten als sneeuw voor de zon wegsmelten en voel de band tussen u en uw relaties sterker worden.

THEMAFEEST

Wedding Party

Je trouwdag moet de mooiste dag van je leven worden. Er mag dan ook niets mislopen en je wilt het feest tot in de kleinste puntjes grondig voorbereiden? Wij helpen je om de feestavond te voorzien van het juiste entertainment aangepast op je wensen en op het budget.

HUWELIJKSFEEST

Festival Crowd

EP Music Entertainment organiseerd meerdere keren per jaar evenementen.
Dit alles steeds weer op unieke en schitterende locaties met de beste artiesten.

EVENEMENTEN

 

EP Music Entertainment is een jong en modern bedrijf dat gespecialiseerd is in het organiseren van diverse publieksevenementen of het organiseren van uw bedrijfsfeest,jubileum,bruiloftsfeest of verjaardagsfeest.

Dit word met veel passie gedaan en het voornaamste doel is dan ook om het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen op sfeervolle en unieke locaties.

EP Music Entertainment heeft goede contacten met diverse locaties en topartiesten.

EP music entertainment-final-01.jpg

EP MUSIC ENTERTAINMENT HEEFT OOK GEWERKT VOOR:

VS-Schoonmaak-Logo-2014-CMYK.jpg
Vos-logo.jpg
97280a80cff62e0d7edee9a141d70a044e76d36d
wij-helpen-u-uit-de-brand-logo.png
albert_heijn.png
mundo1.png
INDICIUM-LOGO2.png
uniport.jpg
MxwlC-_C_400x400.jpg

XXL-RADIO

TURNING EVENTS

INTO MEMORIES

Bedankt! Bericht verzonden.

Voor meer informatie stuur ons een email 

bottom of page